Om oss

Vi brinner för bra service.

Vår vision är att återskapa en stolt servicekultur i Sverige och göra varje restaurangbesök till en positiv och minnesvärd gästupplevelse.

Genom erfarenhet inom restaurangbranschen tillsammans med egna upplevelser som restauranggäster märkte vi på Ledande Service en negativ trend som vuxit de senaste åren; 

 

Brist på servicekunskap och strukturerad upplärning har blivit ett utbrett problem som påverkar restauranger negativt. 

 

I många fall saknar nyanställd serveringspersonal strukturerad upplärning och de får inte lära sig hantverket samt grunderna av sitt yrke. Vi såg återkommande hur nyanställda fick lära sig sitt yrke genom hundratals sporadiska tips, undvikbara misstag samt hastiga konversationer bakom kassan utspritt under flera veckors tid. Bristen på strukturerad upplärning är en kostsam och ineffektiv process för restauranger som dessutom leder till frustration mellan personalen och försämrad service gentemot gästerna.

 

Det blev tydligt för oss att det behövdes en lösning och det är detta som blev grunden för Ledande Service.

 

Ledande Service grundades för att hjälpa restauranger ge effektiv och strukturerad upplärning till nyanställd serveringspersonal. 

 

Med Ledande Service tar vi den kostsamma och ineffektiva typiska upplärningen utdragen över flera veckor och paketerar den till en heltäckande onlineutbildning på 4,5 timmar. Vår onlineutbildning är framtagen av erfaren serveringspersonal, restaurangchefer och ämnesexperter som brinner för bra service. Tillsammans vill vi återskapa en stolt servicekultur i Sverige och göra varje restaurangbesök till en positiv och minnesvärd gästupplevelse. Med Ledande Service vill vi förbättra servicenivån hos serveringspersonal, förhöja gästers restaurangupplevelse och bidra till din restaurangs framgång.

 
Vill du ge din personal och restaurang de bästa förutsättningarna för att lyckas? 
Skaffa Ledande Service för din restaurang idag!

Vill du veta mer?

Om du har några fler frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss!

Ledande Service Sverige AB

Enestigen 7, 25482 Helsingborg, Sverige

support@ledandeservice.se

559448-9733 (org. nummer)